Bútorok blog
Legjobb bútorok

Hogyan lehet megoldani a felmerült problémák a diák tanulási? November 19, 2015

segítsen a gyermek megtanulja szeretni
Hogyan lehet megoldani a felmerült problémák a diák tanulási?

– Tisztelet az oktatás. Az első dolog, szülőknek kell mutatni a gyermek nőtt fel, tanárok – akik csak be kell tartani. Nem lehet kritizálni a tanár és az iskola a gyermek. A gyermek veszi át az ő anyja és az apja. Mutasd meg neki, hogy érdekli a hallgatói élet, kommunikálni a tanárokkal, részt vesz az élet az osztályban. Ez megmutatja a gyermek és a pedagógus, hogy törődnek a fia vagy lánya.

CHomu-diti-yabednichayut

– Ne essen pánikba. Kényeztesse a baba nyugodtan becsüli. Szerelje szét a fia vagy lánya téma, hogy rosszul tanultak az iskolában. Segítség a gyermek, azt mutatják, a részvétel, és támogatást vehet. És a félelem a tanulás eltűnik, és átadja helyét a kíváncsiság és a tudásvágy.

Ezek az egyszerű tipp segít abban, hogy közelebb a gyermek, és megtanítani neki, hogy szeretnek tanulni.

Szóval hozta a legfontosabb kincs az életemben haza. Fed és aludt. Holnap új életet kezdett. Ez a cikk lesz különösen érdekes, hogy a fiatal anyák. A nők, akik a gyermek nem az első saját fejlesztésű szabályok, technikák és trükkök, hogy okos emberek, majd megadta időgazdálkodás egy fiatal anya.

Idézve egy fiatal kezdő, amíg mentes férjek és gyerekek, egy lány: “Mama időgazdálkodás? Gyerünk, nincs – egész életét a gyermek, és ennyi … Huh … ”

De még egy életen át egy gyermek kell szervezni. Nos, ha úgy dönt, hogy felidézni magamban (és kívánatos, hogy nem rendszeresen), mennyivel inkább nehéz annak a feladatnak a tér és idő. Most, Ön a saját rendező és előadóművész.

Categories: Uncategorized