Bútorok blog
Legjobb bútorok

Mit kell keresni, ha vásárol egy játék színház January 19, 2016

Mit kell keresni, ha vásárol egy játék színház
Ha vásárol egy játék a színház első dolog, amit meg kell nézni a jelöléseket, amelyeket tőzsdén jegyzett társaság, és a származási ország. Mivel ezzel a játék a gyerekek nagyon szoros kapcsolatot, vásárolt termékek kell, hogy egy egészségügyi bizonyítvány. Ne feledje, hogy a tárgyakat, nem felelt meg a minősítést, nem lehet jó minőségű és biztonságos. A játék nem bocsáthat ki szag, ez a legjobb, hogy nem érzek semmit.

1321874591_bogdanchik

Szövet és bármilyen anyag, amelyből készült (varrt) játékok kell a természetes, puha és tartós. Minden elem kell hatékonyan és biztonságosan varrtak. Varrások kell sima varrott.

Mivel mi beszélünk a játék a színház, fontos, hogy válassza ki a képet vagy karaktert. Ez kell a hősök a tündérmesékben és rajzfilmek, amelyek ismerik a gyermeknek. Azaz, az is tudott találni, és hívja.

Vásárolja meg a karaktereket, közel a mentalitás, nem kell támaszkodni a nyugati modellek, mint például Miki egér és mások. Legyen ez a “népi” hősök.

Ha azt tervezi, hogy tartsa a gyerekek bábszínházi produkciók, anélkül, hogy a képernyő és a táj nem. Ebben az esetben, egy jó választás lenne egy sor forgatókönyvek a szerző. Ilyen kitek már tartalmazzák babák és mindent meg kell játszani. Például, egy sor kesztyű bábok és szkriptek 9 szerzői orosz népmesék.

A gyermek életkorának is fontos. A kisebbeket választani egyszerű történeteket az idősebb gyermekek – bonyolultabb, nagy számú szereplő. A gyerekek, akik készek az iskolai hasznos lesz témakörre – például azt mutatja, a szakma.
Amikor anyagok használatával az oldalról, aktív hivatkozásra, amelyet az eredeti van szükség

Categories: Uncategorized