Bútorok blog
Legjobb bútorok

Az egyik legfontosabb pillanatait az élet egy újszülött March 30, 2016

Az egyik legfontosabb pillanatait az élet egy újszülött – egy csendes és biztonságos alvás. Ezért a felelős választás kiságy külön figyelmet érdemel.

temne_0

Minden ágy a gyerekek két csoportba sorolhatjuk – rendszeres és transzformátorok. Az első lehetőség – a klasszikus, amely egy alsó oldalak és támogatja. Ez az ágy már tesztelték több generáció gyermekei. Azonban, ha a gyermek eléri a három, négy éves, akkor meg kell vásárolni más bútorok alszik.

Ágyak transzformátorok több funkciós gyerekágy védőráccsal. Van egy kis beépített komód swaddling fórumon. Amikor a baba öregszik, a fiókos szekrény van elhelyezve az ágy mellett, és a helyén fekszik egy nagyobb matracot. Köszönhetően ezt a funkciót, mint ágy szolgálja a baba akár 10-12 év. Természetesen, tekintettel a költség, a drágább transzformátorok klasszikus ágy. Így több hely.

Hogyan válasszuk ki a gyermek ágy

Lásd még: emeletes ágy: az eredeti modell (fotók)

ANYAGOK gyermekek BED

A legjobb anyag gyermekek száma minden alkalommal – a fa. Amikor kiválasztják bútor, kérje az eladó higiéniai bizonyítvány:, ami azt jelzi, amelyből készült egyik vagy másik rácsos és hogyan “ártalmatlan”.

A legjobb fák a termelés kiságy – éger, nyír és juhar. De a legdrágább. Pine olcsóbb, de annál lágyabb, így hagy nyomot, ha törpe ütni rajta egy recsegő, “próbálja meg a fog.”

MDF (finom frakció fa) – a tartós anyag, ellentétben a fa. Ezen kívül, annak gyártása során elkerüli a veszélyes gyanták.

Lásd még: Hogyan válasszuk gyerekágy védőráccsal ki a tökéletes párnát

Forgácslap (fa alapú panelek gyártásához) és rétegelt lemez általában nem ajánlott, mert kevésbé tartós, és gyakran a termelési, mérgező anyagokat.

Szintén az építőiparban a bölcsőt a gyermek lehet használni a műanyag és fém alkatrészek. Nincs semmi baj, mert a teljes “ökológia” a bútorok nem törött.

Egy másik fontos pont, hogy meg kell figyelni, ha vásárol gyerekágy védőráccsal – Floor ágy. Kívánatos, hogy ez nem festék, de ártalmatlan, kifejezetten a gyermekek termékek lakk.

Categories: Uncategorized