Bútorok blog
Legjobb bútorok

Állítható lábtartó August 20, 2016

Állítható lábtartó. Ez nagyon kényelmes, mert a gyerek nőni fog, és a lábakat úgy kell elhelyezni az anatómiai helyzetét, és hogy ne tegye, vagy hajlítható. És ha a baba hirtelen elalszik egy széken – segítségével az emelkedő lépések könnyen lehet, hogy ez egy ideiglenes ágyban.

Állítható hátsó. Nem szükséges, de nagyon kényelmes – ha a helyzet a háttámla állítható eltolásával a gyermeket a “ül”, hogy “feküdt a padlón,” hogy ez a szék lehet használni, hogy lassan indul a 4 hónap, amikor a gyermek nem ül magabiztosan. Amellett, hogy ez a szék baba nem csak enni és játszani, hanem pihenni. Ha azonban akkor is vegye fel a vonatra, kapsz szinte egy komplett otthoni csere kerekesszék.

Állítható és levehető asztalra. A maximális kényelem, a baba nagyon jó, ha a táblázat feljebb vagy elmozdulni. Szintén nagyon hasznos az a képesség, hogy távolítsa el az asztalon – akkor gyorsan mossa és használja etetőszék, pridvinuv, hogy az általános “felnőtt” ebédlőasztal, ami nagyon fontos a fiatalabb gyerekeket.

1

Állítható ülésmagasság. Lehet, hogy ez nem olyan fontos, mert a gyártók szék etetés vezérli a standard magasság asztalok, vagyis a képesség, hogy feljebb a gyermeket az etetőszék. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor állítható magasságú ülés nagyon kényelmes.

Egyszerű dolog. Nem kötelező, de nagyon hasznos kiegészítője a etetőszék lesz akasztós kosarak játékok (Capella Piero és mások), és egy további asztalt kiegészítők (Lindo Polly, Chicco Polly). Ha úgy döntött, egy fából készült szék-transzformátor, majd figyelni, hogy modell egy mozgatható asztal tetején a főtábla, amely lehet alakítani egy kényelmes festőállvány. Szintén hasznos kiegészítője a fogantyú a könnyű szállítás egy baba etetőszék (Geoby Y-801). Nos, ha a szék egészíti szerelt játékok, ez egy igazi játék központja!

Categories: Uncategorized